Comanda Aici !
cancer Cancer
tumoare

       
Culevit
Tumoare  

Aliment cu scop medical special recomandat persoanelor cu boli tumorale

Ce este tableta Culevit?

Tableta Culevit este un aliment special recomandat persoanelor cu boli tumorale. Componentele active ale tabletei - anumiti aminoacizi ( L-arginina, L-fenilalanina, L-histidina, L-triptofan, L-tirozina) si vitamine (vitamina C, vitamina B6, vitamina B2, biotin), de asemenea acid malic si o baza nucleotidica (adenina) - ajung in organism si prin alimentatie. Tableta Culevit asigura introducerea crescuta a acestor substante cu greutate moleculara mica. Tableta Culevit nu contine zahar si gluten, astfel atat bolnavii cu diabet zaharat, cat si cei cu intoleranta la lactoza si faina pot utiliza preparatul. Tableta Culevit trebuie utilizata zilnic, nu este recomandabila introducerea unor pauze.

Care sunt componentele active ale tabletei Culevit?
O tableta contine urmatoarele: L-arginina 78.39 mg, vitamina C ( acid ascorbic ) 35 mg, L-fenilalanina 33.04 mg, L-histidina 31.03 mg, L-metionina 29.84 mg, L-acid malic 23.47 mg, L-triptofan 15.32 mg, adenina 2.26 mg, L-tirozina 1.27 mg, vitamina B6 (piridoxin HCl) 1 mg, vitamina B2 (riboflavin) 0.8 mg si biotin 0.03 mg.

Ce mai contine preparatul?
Contine urmatoarele excipienti pentru prepararea tabletei? Celuloza microcristalina, amidon de porumb, polivinilpirolidon (povidon), stearat de magneziu si dioxid de siliciu coloidal.

Cand se recomanda utilizarea tabletei?
Utilizarea tabletei Culevit se recomanda pentru bolnavii suferinzi de orice tip de tumoare, de asemenea pentru favorizarea regenerarii organismului in perioada de convalescenta dupa interventii chirurgicale, traumatisme grave, boli.

Cand este interzisa utilizarea preparatului?
Daca sunteti alergic la oricare din substantele active sau excipienti, nu utilizati preparatul! Este contraindicat la bolnavii cu fenilcetonurie, din acauza continutului de fenilalanina. Nu se recomanda utilizarea la bolnavii cu dializa renala.

Ce trebuie sa stim inaintea inceperii utilizarii preparatului?
Preparatul nu poate fi utilizat drept unica sursa de nutritie:

Preparatul poate fi utilizat la copii?
Da, poate fi utilizat, dozarea se face in functie de greutate. Administrarea la copiii sub 6 ani discutati cu medicul curant! Pentru a evita utilizarea unor doze mai mari decat cele recomandate - in vederea sigurantei copiilor - preparatul trebuie tinut inchis.

Preparatul poate fi utilizat cu alte medicamente?
Da, poate fi utilizat. Nu se cunosc efecte reciproce medicamentoase care ar face necesar modificarea dozei. Totusi, in cazul utilizarii unor medicamente, se recomanda evitarea introducerii unor cantitati mai mari de triptofan. In aceste situatii consultati medicul curant neaparat.

Ce trebuie considerat in timpul sarcinii si alaptarii?
Nu avem la dispozitie date legate de administrarea unor cantitati mai mari de tablete in aceste situatii. Femeiulor gravide si celor care alapteaza li se recomanda sa se consulte cu medicul lor curant inainte de utilizare.

Cum si cand trebuie utilizat preparatul?
Bolnavii cu tumori trebuie sa utilizeze doza recomandata in mod uniform repartizat, din ora in ora, de dimineata pana seara.

Care este doza recomandata?
Pentru adulti se recomanda 4 x 10 x 2 tablete/zi. Se recomanda utilizarea preparatului in timpul curelor, cat si dupa terminarea acestora, fara intrerupere.

Ce efecte nedorite poate produce preparatul?
Nu se cunosc efecte secundare la utilizarea dozelor recomandate.

La ce trebuie sa mai fim atenti in timpul utilizarii preparatului?
In caz de tulburari grave hepatice si renale consultati medicul curant. Utilizarea tabletei Culevit necesita o apreciere individuala in caz de ulcxer gastric si duodenal, cat si hiperaciditate gastrica.

Cat timp se poate folosi preparatul?
Se recomanda utilizarea continua a preparatului, in doze mari (20 teblete/zi), atata timp cat tumora poate fi detectata in organism. Dupa eliminarea tumorii se recomanda utilizarea a 20 de tablete/zi pentru inca 6 luni, apoi 4 x 2 tablete/zi in mod continuu.

Cum trebuie pastrat preparatul?
Preparatul este o tableta alb galbuie, in sticla inchisa la culoare, trebuie pastrat ferit de lumina, la loc uscat, la temperatura camerei (intre 15-25 C). Tableta este foarte sensibila la continutul de umiditate a aerului, de aceea trebuie pastrat in sticla originala, bine etanseizata.


In legatura cu intrebari legate de utilizare, experienta acumulata, sunati la Informatia Culevit: 0757-270254 - Internet: www.eurovitalmed.ro, www.culevit.com

Ambalaj: 180 tablete/sticla in cutie
Data expirarii: data mentionata pe ambalaj
Importator: SC EUROVITAL MED SRL, Oradea, str. I. Cantacuzino nr. 21 Tel: 0771-072725
Fabricat si distribuit: Immunal KFT, H-1074 Budapesta, str. Dohany nr. 46, Ungaria


Culevit

Despre produse

Despre inventator
Testimoniale
Comenzi online
Aparitii in presa
Certificate
Laborator de dezvoltare
Contact
Culevit

   
 
95 Lei
  + taxe postale
CULEVIT® tableta


   
 
27 Lei
  + taxe postale
CULEVIT® crema
Cu vitamine si aminoacizi

Tumoare

 
 
created by Stevenson ltd